Home
Interieurbouw
Winkelinterieur
Timmerwerken
Aannemer
Meubelrestauratie
Blokhutverhuur
Tarieven verhuur
Voorwaarden verhuur
Foto's projecten
Contact
Sitemap

Blokhuttenverhuur 

Bent u op zoek naar een praktische stand voor uw kerstmarkt, beurs of evenement? Dan bieden onze blokhutten de ideale oplossing! Deze kunnen overal in Nederland en Europa geleverd worden.

 

Onze mooie en sfeervolle blokhutten zijn gemaakt van 18 mm dik duurzaam hout. Onze standaard blokhut heeft een diepte van 1.80 meter, een breedte van 2.60 meter en een hoogte van 2.10 meter maar wij kunnen deze ook in andere afmetingen leveren.

Uniek 

Wat onze blokhut uniek maakt is ondermeer een houten vloervlonder en het feit dat deze aan de achterkant is voorzien van een dichte deur met slot. Daarnaast zijn de blokhutten, zowel binnen als buiten, voorzien van een stroomaansluiting voor verlichting.

 

Naast onze blokhutten kunnen wij ook vuurkorven, speciale kerstverlichting en kerstversieringen leveren. Op deze manier wordt uw evenement pas echt sfeervol. 

Gemak

Gemak dient de mens en dat geldt ook voor onze blokhutten. Deze zijn namelijk geheel demontabel en het raam aan de voorkant biedt een ideale verkoopgelegenheid. Daarnaast is onze blokhut voorzien van schappen binnenin.

 

Wilt u meer weten over de verhuur van onze blokhutten? Kijk dan gerust even op onze tarievenpagina.

 

Wilt u meer informative of een van onze blokhutten komen bekijken in Nunspeet? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

AV-Interieurs: Telefoon: 06-46424108  | info@avinterieurs.nl
UA-43579737-1